Avatar

tradițional

pachetul STANDARD

Conține elementele esențiale și acoperă funcționalități de bază pentru un sistem de alarmă ce îți oferă siguranță:

Detecție antiefracție
Instalare profesională
Detecție antiincendiu
Monitorizare și intervenție 24/7
Elemente de sistem cablate
Notificări prin SMS

Configureaza-ți chiar acum pachetul potrivit pentru siguranța locuinței tale!

Trimite-ne un mesaj iar noi îți trimitem o ofertă!


Detecție antiefracție

Pentru a putea fi sigur ca orice tentativa de intrare in locuinta sau in orice alt spatiu va fi detectata si semnalizata in timp real, este necesara instalarea unor elemente de detectie la miscare, geam spart, deschidere usa, etc. Acesta este primul nivel de guranță oferit familiei și bunurilor pe care le doriti protejate.

Un senzor de mișcare plasat în zone strategice detectează intrușii de la primii pași în perimetru și transmite alerte către dispeceratul PTSecurity atunci când sistemul este armat.

Odoo text and image block

Odoo image and text block

Detecție antiincendiu

În cazul unui inceput de incediu aveți nevoie în primul rând de alertare, ca să știi exact ce se întâmplă în locuința dumneavoastră. În al doilea rând aveți nevoie de ajutor care să acționeze cât mai repede. Un senzor antiincendiu este necesar pentru siguranța ta și a locuinței tale.

Atunci când se declanșează alarma, Dispeceratul PTSecurity anunță autoritățile iar tu vei primi un răspuns imediat, ideal pentru scenarii de urgență atunci când fiecare secundă contează


Notificare prin SMS

De fiecare dată când vei arma și dezarma sistemul, sau atunci când există un eveniment (pornirea alarmei), vei primi o notificare prin SMS de la dispeceratul PTSecurity. Astfel vei fi tot timpul la curent cu ce se întâmplă acasă și atunci când nu ești acolo.

Notificarea prin SMS conține data și ora armării/dezarmării, persoana care a tastat codul și zona armată/dezarmată. În cazul unui eveniment notificarea este alertantă și conține detalii despre acesta (de ex. zona de efracție, sau detecția antiincendiu).

Odoo text and image block

Odoo image and text block

Instalare profesională

Nu trebuie să îți faci probleme în legătură cu instalarea echipamentului. O echipa PTSecurity se va deplasa la domiciliu și va alege zonele cele mai strategice și mai potrivite pentru poziționarea senzorilor, a tastaturii și a panoului de comandă.

Pentru siguranța, comoditatea și liniștea ta PTSecurity se ocupă de toate până în cel mai mic detaliu.


Monitorizare și intervenție 24/7

Pentru că siguranța ta este importantă, monitorizarea non-stop este obligatorie. Indiferent că ești acasă, la birou sau în vacanță casa ta este supravegheată 24/7.

Echipele de intervenție sunt mereu pregătite să actioneze, acestea fiind poziționate în puncte cheie din fiecare cartier din Cluj-Napoca. Astfel în caz de nevoie, ajutorul este la distanță de doar câteva minute de locuința ta.

Odoo text and image block

Siguranța ta este importantă, iar noi ți-o putem oferi!

Trimite-ne un mesaj iar noi îți trimitem o ofertă!

Q

Planurile și prețurile pentru securitatea caselor variază în funcție de tipul pachetului. Puteți obține o ofertă gratuită completând formularul de mai jos sau apelând la 0729885080 și aflați ce pachet PTS pentru sistemul de securitate la domiciliu este cel mai bun pentru dvs. și familia dvs.

Q

Monitorizarea profesionala 24/7 înseamnă că sistemul dumneavoastră de securitate este supravegheat permanent astfel încât în cazul alertelor primite, de la intruziune la pericolele de mediu, se vor lua măsurile necesare imediat. Trimiterea notificarilor prin SMS și intervenția rapidă. Mașinile PTS de intervenție sunt plasate în puncte cheie ale fiecărui cartier din Cluj-Napoca, astfel deplasarea la obiectiv în caz de nevoie durează câteva minute.

Q

Prețul instalării echipamentului variază în funcție de pachetul pe care îl alegeți, însă costul acestuia se încadrează între 400 de lei și 1500 de lei.

Q

Ca și echipament pachetul Tradițional include: un panou central de control, o tastatură, doi senzori de mișcare, un senzor de fum și o sirenă de interior. La acestea se mai pot adăuga dispozitive în funcție de suprafața pe care doriți să o protejați.