Avatar

Smart control

Pachetul Extins

Smart Control reprezintă primul pas spre o casă inteligentă și o viață mai ușoară și mai sigură! Cu ajutorul unui sistem de alarmă hibrid de ultimă generație poți face lucruri pe care nu le puteai face înainte.

Acest pachet conține elementele esențiale și acoperă funcționalitățile unui sistem de alarmă hibrid care oferă un plus valoare și siguranță casei sau afacerii tale:

Include configurațiile p. Tradițional
Detecție mișcare interior/exterior
Detecție de temperatură, fum și CO
Detecție inundații
Control smart în interiorul casei
Sistem de alarmă hibrid

Customizează-ți chiar acum pachetul potrivit pentru siguranța locuinței tale!

Trimite-ne un mesaj iar noi îți trimitem o ofertă!


Detecție miscare interior/exterior

Pentru a putea fi liniștit și pentru a menține în siguranță familia și lucrurile la care ți, ai nevoie să știi ce se întâmplă în casa ta și când nu ești acolo.

Un senzor de mișcare plasat în zone strategice detectează intrușii de la primii pași în perimetru și transmite alerte către dispeceratul PTSecurity atunci când sistemul este armat.

Odoo text and image block

Odoo image and text block

Detectie de temperatura, fum si CO

Pentru a-ti spori protectia impotriva unui incendiu sau a unei scurgeri de gaz senzorul sesizeaza imediat nivelurile periculoase de monoxid de carbon, fumul si salturile puternice de caldura. Va activa alarma si implicit si notificarile catre utilizator si dispeceratul PTSecurity.

Vei stii in orice moment ce se intampla in casa ta iar in cazul unui incident se vor lua masuri in timp util, lucru esential in astfel de cazuri.


Detecție inundații

Având o dimensiune mică, compactă, senzorul de inundații poate fi montat exact în locul în care este nevoie. Acesta depistează de la primele scurgeri și anunță atât utilizatorul cât și dispeceratul PTSecurity pentru a se lua măsuri în această privință.

Astfel ve stii in orice moment daca exista probleme in louinta ta.

Odoo text and image block

Odoo image and text block

Control smart în interiorul casei din aplicație

În aplicația mobila ELDES veți primi notificări în legătură cu tot ce se întâmplă legat de sistemul de securitate. Din aplicație puteți arma și dezarma sistemul de alarmă de oriunde v-ați afla.

De asemenea din aplicație poți controla automatizările din interiorul casei. Cum ar fi să pornești centrala pentru a se încalzi înainte să ajungi acasă. Să închizi și să deschizi ușa de la garaj direct de pe telefonul mobil, scăpând astfel de o telecomanda în plus.


Instalare profesională

Nu trebuie să iți faci probleme în legătură cu instalarea echipamentului. O echipă PTSecurity se va deplasa la domiciliu și va alege zonele cele mai strategice și mai potrivite pentru poziționarea senzorilor, a tastaturii și a panoului de comandă.

Pentru siguranta, comoditatea si linistea ta PTSecurity se ocupa de toate pana in cel mai mic detaliu.

Odoo text and image block

Odoo image and text block

Monitorizare și intervenție 24/7

Pentru că siguranța ta este importantă, monitorizarea non-stop este obligatorie. Indiferent că esti acasă, la birou sau în vacanță casa ta este supravegheată 24/7.

Echipele de intervenție sunt pregătite mereu să sară în ajutor, acestea fiind poziționate în puncte cheie din fiecare cartier din Cluj-Napoca. Astfel în caz de nevoie, ajutorul este la distanță de doar câteva minute de locuința ta.


Pune siguranța pe primul loc!

Trimite-ne un mesaj și un consultant te va contacta, va personaliza si îți va trimite oferta!

Q

Planurile și prețurile pentru securitatea caselor variază în funcție de tipul pachetului. Puteți obține o ofertă gratuită completând formularul de mai jos sau apelând la 0729885080 și aflați ce pachet PTS pentru sistemul de securitate la domiciliu este cel mai bun pentru dvs. și familia dvs.

Q

Monitorizarea profesionala 24/7 înseamnă că sistemul dumneavoastră de securitate este supravegheat permanent astfel încât în cazul alertelor primite, de la intruziune la pericolele de mediu, se vor lua măsurile necesare imediat. Trimiterea notificarilor prin SMS și intervenția rapidă. Mașinile PTS de intervenție sunt plasate în puncte cheie ale fiecărui cartier din Cluj-Napoca, astfel deplasarea la obiectiv în caz de nevoie durează câteva minute.

Q

Prețul instalării echipamentului variază în funcție de pachetul pe care îl alegeți, însă costul acestuia se încadrează între 400 de lei și 1500 de lei.

Q

Ca si echipament pachetul Smart Control include: un panou central de control, o tastatura, doi senzori de miscare, un senzor de fum, un senzor de inundatii, o sirena de interior si automatizare inteligenta in interiorul casei.