Avatar

Personal Safety

Pachetul premium

Monitorizarea Video direct de pe dispozitivele tale mobile îți permite să vezi ce se întâmplă în locuința ta, sau în jurul ei de oriunde te-ai afla. Pachetul Personal Safety este conceput pentru cei ce vor să fie conectați cu locuința lor.

Sistemul AjAX are un design modern și minimalist, ușor de încadrat chiar și în cele mai moderne locuințe.

Pachetul conține elementele esențiale și acoperă functionalitățile unui sistem de alarmă wireless care îți transformă locuința în una inteligentă:

Include configurațiile p. Smart Control
Sistem de alarmă wireless
Supraveghere video în aplicație
Buton de panică cu pozitionare GPS

Customizează-ți chiar acum pachetul potrivit pentru siguranța locuinței tale!

Trimite-ne un mesaj iar noi îți trimitem o ofertă!


Detecție mișcare

Intrușii sunt detectați de la primii pași în perimetru. Atât tu cât și dispeceratul PTSecurity veți fi alertați pentru a se lua măsurile necesare.

Senzorii sunt proiectați și pentru funcționare în camere cu șeminee și aparate de aer condiționat. Detectează și ignoră animalele de companie, luminile intermitente, strălucirea și reflexiile. Astfel nu există șanse ca detectorul să transmită o alarmă falsă.

Odoo text and image block

Odoo image and text block

Detector protecție ușă/geam

Senzorul notifică primele semne de intruziune în încapere prin ușă sau fereastră. Poate fi instalat chiar și pe ferestrele de acoperiș care sunt lăsate deschise la ieșirea din casă.

Acesta sesizează dacă sunt semne de forțare sau spargere și trimite alerte instante.


Detecție temperatură, fum și CO

Pentru a-ți spori protecția împotriva unui incendiu sau a unei scurgeri de gaz, senzorul sesizează imediat nivelurile periculoase de monoxid de carbon, fumul și salturile puternice de căldură. Va activa alarma și implicit și notificările către utilizator și dispeceratul PTSecurity.

Vei știi în orice moment ce se întâmplă în casa ta iar în cazul unui incident se vor lua măsuri în timp util, lucru esențial în astfel de cazuri.

Odoo text and image block

Odoo image and text block

Detecție inundații

Datorită dimensiunii mici și compacte, senzorul poate fi montat oriunde este nevoie, inclusiv sub mașina de spălat. Acesta depistează de la primele scurgeri și anunță atât utilizatorul cât și dispeceratul PTSecurity pentru a se lua măsuri în această privință. În momentul în care apa se retrage de asemenea vei fi notificat.

Astfel ve știi în orice moment dacă există probleme în louința ta.


Supraveghere video la alarmă

Senzorul cu cameră foto incorporată oferă posibilitatea de a verifica și evalua situația direct de pe dispozitivele mobile. Imaginile sunt trimise în câteva secunde de la activarea alarmei.

Această soluție este pentru un control mai bun asupra securității, în același timp neinvadând spațiul personal.

Odoo text and image block

Odoo image and text block

Control smart în interiorul casei, din aplicație

Sistemul de securitate de ultimă generație nu mai reprezintă doar doi senzori de mișcare și o tastatură pe perete. Acesta s-a transmformat într-un dispozitiv mult mai util și ușor de gestionat.

Poți arma și dezarma direct de pe smartphone'ul tău. Poți porni lumina, căldura etc. înca înainte de a ajunge acasă.

Obții notificări insantanee și poți verifica ce se întâmplă în locuința ta de oriunde te-ai afla.


Buton de panică

Nu avem grijă numai de locuința și de lucrurile tale. Avem grijă de tine si vrem să te simți în siguranță chiar și atunci când nu ești acasă.

Dacă ești prin oraș și te simți în pericol, cu butonul de panică cu localizare GPS ne dai de veste fără să atragi atenția iar noi venim în ajutorul tău.

Odoo text and image block

Odoo image and text block

Instalare profesională

Instalarea sistemului este foarte ușor de realizat, acesta fiind wireless, nu necesită niciun fel de deranj. Însa dacă aveți nevoie de ajutor, o echipă PTSecurity se va deplasa la domiciliu și va alege zonele cele mai strategice și mai potrivite pentru poziționarea senzorilor, a tastaturii și a panoului de comandă.

Pentru siguranța, comoditatea și liniștea ta PTSecurity se ocupă de toate până în cel mai mic detaliu.


Monitorizare și intervenție 24/7

Pentru că siguranța ta este importantă, monitorizarea non-stop este obligatorie. Indiferent că ești acasă, la birou sau în vacanta casa ta este supravegheata 24/7.

Echipele de interventie sunt pregatite mereu sa sara in ajutor, acestea fiind pozitionate in puncte cheie din fiecare cartier din Cluj-Napoca. Astfel in caz de nevoie, ajutorul este la distanta de doar cateva minute de locuinta ta.

Odoo text and image block

Pachetul Personal Safety este singurul care te ajută să obții control total și siguranță în casa ta datorită tehnologie de ultimă oră!

Alege siguranța pentru casa și familia ta!

Trimite-ne un mesaj iar noi îți trimitem o ofertă!

Q

Planurile și prețurile pentru securitatea caselor variază în funcție de tipul pachetului. Puteți obține o ofertă gratuită completând formularul de mai jos sau apelând la 0729885080 și aflați ce pachet PTS pentru sistemul de securitate la domiciliu este cel mai bun pentru dvs. și familia dvs.

Q

Monitorizarea profesionala 24/7 înseamnă că sistemul dumneavoastră de securitate este supravegheat permanent astfel încât în cazul alertelor primite, de la intruziune la pericolele de mediu, se vor lua măsurile necesare imediat. Trimiterea notificarilor prin SMS și intervenția rapidă. Mașinile PTS de intervenție sunt plasate în puncte cheie ale fiecărui cartier din Cluj-Napoca, astfel deplasarea la obiectiv în caz de nevoie durează câteva minute.

Q

Prețul instalării echipamentului variază în funcție de pachetul pe care îl alegeți, însă costul acestuia se încadrează între 400 de lei și 1500 de lei.

Q

Ca si echipament pachetul Personal Safety include: un hub, o tastatura, doi senzori de miscare, un senzor de fum si CO, un senzor de inundatii, o sirena de interior, un buton de panica, doi senzori pentru usi si geamuri.